Kontakt oplysninger:

Vesterby 

Thorsvej 12-14

6862 Tistrup

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Vesterby Træteknik har rødder tilbage i 1963 med skiftende fokus på mange områder inden for træindustrien. Senest er produkt paletten udvidet med egenproduktion af en bredvifte af kvalitets møbler, som sælges via møbel forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne og Grønland. Se mere under fanebladet "Find forhandler"

Vi har egenproduktion i Tistrup, mellem Ølgod og Varde og bestræber os på at være en lager producerende virksomhed. Vores design dna er enkelt, tidsløst og nordisk design til priser hvor de fleste kan være med.

Vi gør meget ud af at pakke vores varer til vores kunder. Vores borde ligger derfor ikke på lager i færdige pakker, men ved hver ordre bliver det pågældende bord set efter, prøve samlet og fin justeret. Det er derfor vigtigt, når du vælger et bord med udtræk, at du kraftigt overvejer at købe den eller de tillægsplader med du ønsker, når du bestiller bordet og ikke senere hen. Ved at bestille f.eks. 2 tillægsplader samtidig med at du bestiller bordet, kan vi ved prøvesamlingen kontrollere at det passer 100 % sammen.

 

Social ansvarlighed

 

 

Vesterby Træteknik A/S har pr.  Marts 2019 købt en hjertestarter, der er monteret uden på vores bygning på Thorsvej 12 i Tistrup (på nord siden ud mod vejen – find den på Hjertestart appen), så den hænger synligt og frit tilgængelig for alle. En sikring der gerne skulle være med til at skabe øget tryghed og som vi håber aldrig kommer i brug. 

Når et menneske falder om med hjertestop, er hurtig hjælp afgørende.

Hver dag får flere end 10 danskere hjertestop. Når det sker, starter en kamp mod uret. For hvert sekund der går uden genoplivning, falder chancerne for at overleve.

Du kan ikke træde forkert, når du vælger at træde til, hvis et menneske falder om med hjertestop. Du gør en stor forskel, og tænk på, at når du ringer 1-1-2, så vil vagtcentralen hjælpe dig igennem hele forløbet.