Kontakt oplysninger:

Vesterby 

Thorsvej 12-14

6862 Tistrup

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Design Møbler

Plougstrupvej 26A, Jernvedlund.

6771 Gredstedbro.

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vesterby Træteknik har rødder tilbage i 1963 med skiftende fokus på mange områder inden for træindustrien. Senest er produkt paletten udvidet med egenproduktion af en bredvifte af kvalitets møbler, som sælges via møbel forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne og Grønland. Se mere under fanebladet "Find forhandler"

Vi har egenproduktion i Tistrup, mellem Ølgod og Varde og bestræber os på at være en lager producerende virksomhed. Vores design dna er enkelt, tidsløst og nordisk design til priser hvor de fleste kan være med.

Vi gør meget ud af at pakke vores varer til vores kunder. Vores borde ligger derfor ikke på lager i færdige pakker, men ved hver ordre bliver det pågældende bord set efter, prøve samlet og fin justeret. Det er derfor vigtigt, når du vælger et bord med udtræk, at du kraftigt overvejer at købe den eller de tillægsplader med du ønsker, når du bestiller bordet og ikke senere hen. Ved at bestille f.eks. 2 tillægsplader samtidig med at du bestiller bordet, kan vi ved prøvesamlingen kontrollere at det passer 100 % sammen.

 

Design Møbler har til huse i Jernvedlund, og har haft sin opstart i foråret 1997, med på daværende tidspunkt mere end 10 års erfaring i produktudvikling og produktion af møbler gennem dens ejer Svend Erik Damm, og har siden da fået flere store møbelkæder på kundelisten. Produktionen koncentreres omkring brugsmøbler i et kvalitetsniveau i den høje ende. Det primære produktsortiment består af stuemøbler, nærmere betegnet spiseborde, sofaborde og tilhørende småborde, vinreoler mm.

 

 Social ansvarlighed

Vesterby Træteknik giver hvert år et større samlet beløb til Familier Med Kræftramte Børn.

Vi håber med dette at være med til at støtte en positiv udvikling for både børnene, men også for hele familien i den meget svære tid. Hos Familier Med Kræftramte Børn brænder de for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem. De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier.

Familier Med Kræftramte Børn medvirker til, at der sikres midler til forskning i kræftsygdomme med relation til børn og unge, og arbejder med forebyggelse og afhjælpning af følgevirkninger af såvel kræftsygdommene som behandlingen heraf.